Wat doet DVB

DVB Metaalwerk is gespecialiseerd in het ontwerpen, bewerken en lassen van diverse materialen, waaronder staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium, om hoogwaardige producten te vervaardigen. Vanaf het initiële concept tot het eindproduct zorgen wij voor een grondige en deskundige aanpak.

Hiermee kunnen wij je helpen

DVB Metaalwerk bedient een breed scala aan klanten, zowel particulieren als zakelijke ondernemingen.

Particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor diverse op maat gemaakte producten, waaronder sierhekwerk, inrijpoorten, trappen, deuren, meubels, en meer.

Zakelijke klanten kunnen profiteren van onze expertise in (veiligheids)trappen, (sier)hekwerk, diverse bouwprojecten en reparaties. Wij bieden uitgebreide oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk project.

DVB Metaalwerk onderscheidt zich door onze specialisatie in verschillende lastechnieken, waaronder:

  • Tig Lassen
  • MIG/MAG Lassen
  • Elektrode lassen

Onze werkwijze

Samen met u bedenken we een passend concept, selecteren we het geschikte materiaal, en gaan we vervolgens vol enthousiasme aan de slag. Tijdens het gehele proces hechten we veel waarde aan nauwkeurige afstemming. Wij houden regelmatig contact met u gedurende het project, zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.