(Vlucht)trappen

Vluchttrap

Een vluchttrap heeft een belangrijke functie. Het moet mensen een snelle en veilig uitgang bieden wanneer er een calamiteit is. Aan een vluchttrap zitten eisen, waar we altijd rekening mee houden. Zo moet de trap breed genoeg zijn, mag de trap niet te stijl zijn, moet de trap een grote hoeveelheid aan mensen aankunnen en moeten er goede leuningen aanwezig zijn.

Een vluchttrap wordt over het algemeen van staal gemaakt, omdat deze weerbestendig is en niet snel in brand kan vliegen.

We zien het als een kans om vluchttrappen zowel functioneel als stijlvol te maken. Een vluchttrap moet namelijk ook passen bij je pand of woning. We leveren daarom altijd op maat gemaakte (vlucht)trappen. Voor bijvoorbeeld een veilige nooduitgang, maken wij passende vluchttrappen bij bedrijfspanden.

Trappen binnen en algemene trappen

Ook voor algemene trappen binnen of buiten woningen en bedrijfspanden gaan wij graag aan het werk. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfstrappen, industriële trappen of siertrappen. Het oog wil toch ook wat!

Er zijn allerlei afwerkingen mogelijk voor de trap, zoals eikenhouten treden of bijpassende leuningen.

Wij denken graag met je mee. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.