Sierhekwerk & Inrijpoorten

Sierhekwerk

Met sierhekwerk combineer je stijl met functionaliteit. Sierhekwerk kan een echte blikvanger bij je woning of bedrijf zijn. Daarnaast is sierhekwerk een stijlvolle veilige afwerking voor je terrein, balkon of dakterras.

Er zijn verschillende soorten sierhekwerken. Belangrijk is om te kijken wat voor uitstraling je wilt geven aan je woning of bedrijfspand. Ga je bijvoorbeeld voor modern en robuust of juist voor sierlijk en authentiek? Daarbij is het belangrijk welke functie het hekwerk moet hebben. Wij denken graag met je mee en kunnen je – als dat nodig is ter plekke – adviseren.

Op zoek naar een (sier)inrijpoort?

De toegangspoort is het visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand. Een inrijpoort geeft een fraaie uitstraling aan jouw terrein. Bij ons is veel mogelijk op het gebied van (sier)inrijpoorten.

Elk sierhekwerk of (sier)inrijpoort wordt op maat en naar wens gemaakt. Je hebt zelf inspraak in het ontwerp als je dat wilt. Bij ons is geen uitdaging te gek!

Je kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om eens door te spreken wat de mogelijkheden zijn en samen te kijken naar een passend ontwerp.